Opdrachten

Ik ben als fotograaf te boeken voor allerlei verschillende opdrachten. Ik fotografeer bruiloften, concerten, familieportretten en veel meer.

Ik vind het een leuke uitdaging om op allerlei verschillende plekken het mooiste plaatje van mensen te maken. Bij bruiloften en familieportretten is het fantastisch om te zien hoe veel mensen van elkaar houden en om dit te mogen vastleggen. Bij andere evenementen zoals concerten is het de sport om voor het publiek zo veel mogelijk uit beeld te blijven.

Van tevoren hebben we contact over wat jij graag wilt en wat ik kan bieden. Als het om een bruiloft gaat, hebben we een vrijblijvend kennismakingsgesprek om te kijken of het tussen ons klikt.

Als alle afspraken zijn gemaakt, maken we foto’s op het afgesproken moment. Maximaal 2 weken later krijg je een selectie van bewerkte foto’s digitaal opgestuurd. Er is geen beperking in de hoeveelheid foto’s die je ontvangt, je krijgt alle foto’s die ik geslaagd vind.

Prijzen op aanvraag.

Portfolio

Reviews

Wij zijn super blij dat Lieke de foto’s heeft gemaakt van onze bruiloft. Ze gaf goede instructies aan ons en de gasten en heeft de sfeer van de dag goed weten weer te geven. We kijken nog erg graag terug naar de prachtige foto’s die Lieke heeft gemaakt.

Liza en Kors